Online Pantoffels

5 redenen waarom je pantoffels moet dragen

Sloffen, het klinkt misschien wat oubollig. Toch zijn er enorm veel voordelen wanneer je sloffen aantrekt, Online Pantoffels heeft er een aantal voor jou op een rijtje gezet. 
  • Warme voeten
  • Comfortabel
  • Voorkom slijtage aan de vloer
  • Harde zool? Je kunt er ook snel mee naar buiten
  • Pantoffels zijn helemaal niet duur

1. Warme voeten

Waarschijnlijk had je de warme voeten ook zelf kunnen bedenken, dit is misschien wel de meest voorkomende reden om sloffen te kopen. En waarom ook niet? Je herkent het vast, thuis is het lekker warm, maar je voeten blijven koud. Je gaat dan al gauw met een dekentje op de bank zitten. Toch is er niets zo lekker als gewoon heerlijk met warme voeten door het hele huis te lopen, zonder dat je omdraait op de bank en je voeten net onder het dekentje uitkomen. Speciaal hiervoor bestaan er pantoffels in alle soorten en maten, luxe leren pantoffels, maar ook heerlijk gevoerde pantoffels. Ontdek de warmste pantoffels op onze website!

2. Comfortabel

Natuurlijk is warmte aan je voeten prettig, maar het is bovenal erg fijn om pantoffels te dragen vanwege het comfort. Door de warmte aan je voeten kan je extra rust ervaren, en dat is natuurlijk altijd prettig na een lange werkdag of een heerlijke ‘chill dag’. De pantoffels geven je waar je in huis ook loopt een gevoel van comfort. Haal ze dus niet alleen in huis voor warme voeten, maar ook zeker voor het comfortabele gevoel. Ben je daarnaast ook een schoenendrager in je eigen huis? Lees dan snel verder!

3. Voorkom slijtage aan de vloer

Behoor jij ook tot de mensen die graag hun schoenen blijven dragen terwijl ze thuis door het huis heen lopen? Dan herken je het vast dat er op je vloer of vloerbedding snel slijtage kan optreden. Door kleine zandkorrels ontstaan krassen of er komen vlekken op je vloerbedekking terecht. Dat is natuurlijk erg zonde! De oplossing? Luxe leren pantoffels, hiermee loop je door het huis met het comfort van normale schoenen, maar voorkom je slijtage. Neem snel een kijkje op onze website voor de mooiste comfortabele pantoffels! Strober herenmuil

4: Harde zool? Je kunt er ook mee naar buiten

Je loopt thuis rond op je sokken en moet even snel wat pakken buiten. Wat vervelend toch, je sokken komen onder het zand te zitten of je moet er speciaal schoenen voor aantrekken. Bij Online Pantoffels hebben we de perfecte oplossing. Kies voor pantoffels met een harde zool, deze zijn perfect geschikt om even mee naar buiten te lopen.

5: Pantoffels zijn helemaal niet duur

Wist je dat je de voor pantoffels helemaal niet veel geld hoeft kwijt te zijn. Je vindt bij Online Pantoffels de nieuwste collectie pantoffels voor mooie prijzen. Daarnaast hebben we ook een speciale aanbieding: schrijf je in op onze nieuwsbrief op de homepagina en ontvang 10% korting op je eerste bestelling! En dat is nog niet alles, we bieden ook regelmatig mooie pantoffels aan op onze speciale sale pagina voor de mooiste acties. Ben je nog steeds niet overtuigd van het comfort van pantoffels? Bezoek dan ook eens onze winkel in de prachtige Achterhoek, hier kunnen we je uiteraard voorzien van passend advies. Heb je nog vragen? Bel ons: 0315-323839 Mailen kan ook: info@onlinepantoffels.nl