Bestellen

Artikelen zijn bij ons makkelijk en veilig te bestellen! Omdat wij ook een vaste locatie hebben in Gaanderen (nabij Doetinchem – regio Achterhoek), is het ook mogelijk om onze winkel te bezoeken voor vragen of om het gewenste model te passen. Onlinepantoffels.nl is onderdeel van Schoenmode Jeannette, Hoofdstraat 41 Gaanderen.

Het bestelproces is verder als volgt:

  1. Selecteer het gewenste artikel
  2. Selecteer de gewenste maat (is uw maat niet meer aanwezig, bel ons gerust 0315-323839)
  3. Laat uw gegevens achter voor het versturen van de bestelling, doorloop het verdere bestelproces in onze webshop. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw privacy gegevens, lees er meer over in onze privacy statement.
  4. U kunt uw bestelling afrekenen op diverse manieren:
  • Via I-deal betaling
  • Via een vooruitbetaling (overmaking, zodra het geld is ontvangen, worden de schoenen verstuurd)
  • Pinnen of contante betaling (bij afhalen van het product in de winkel is het mogelijk om te pinnen of contant te betalen)
  1. De bestelling wordt verzonden met transporteur DPD of PostNL. U krijgt een track&trace code in de mail om uw bestelling te volgen
  2. De bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen bij u afgeleverd. Wij werken ook intensief samen met leveranciers, die voorraadhoudend voor ons zijn. Als het artikel staat aangeduid met “Web Only”, is het artikel alleen online te bestellen.

Heeft u vragen over een product? Onze pantoffeladviseurs helpen u ook graag telefonisch, bel tijdens kantooruren met ons telefoonnummer: 0315-323839.