Birkenstock

Misschien wel de meeste bekende slipper wereldwijd: de Birkenstock slippers met kurken voetbed. De Duitse firma van de familie Birkenstock, maakt al sinds 1774 schoenen, slippers of sandalen!

Het bekende kurken voetbed van Birkenstock groeide niet alleen uit tot een comfortabele slipper, maar deze werd ook nog eens erg hip! Het concept van Birkenstock komt uit de orthopedische wereld, het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor een prettige ondersteuning van de voet en veel stevigheid bij het lopen en afwikkelen van de voet.

Het vakboek “Voetorthopedie-Systeem Carl Birkenstock” is vandaag de dag nog steeds leidend voor de maakwijze van Birkenstock schoenen, Birkenstock sandalen, Birkenstock muilen of Birkenstock slippers. Ook gezondheidsklompjes zijn bekend van het merk Birkenstock en worden veelvuldig gedragen in staande beroepen, waaronder de zorg.

Niet alle Birkenstock modellen zijn aanwezig in onze winkel, de modellen waar “Web Only” bij staan vermeld, zijn alleen online verkrijgbaar in onze online Birkenstock shop.

Birkenstock Vegan modellen

Nieuw bij Birkenstock is de Birkenstock Vegan collectie. De Vegan maakwijze zorgt voor een extra dimensie en laat zien dat Birkenstock stilstaat bij het maakproces van hun artikelen. Hierdoor draagt de Birkenstock familie bij aan een natuurbewust beeld voor een betere en milieuvriendelijkere toekomst!

Bekijk hier het aanbod van Birkenstock pantoffels bij Onlinepantoffels.nl!

Vragen over Birkenstock? Mail ons gerust!