[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”50″ bottom_padding=”10″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Promed

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Onlinepantoffels.nl is dealer van het merk Promed. Promed is marktleider in verband- en medische schoenen.

Promed verbandschoenen zijn hand gemaakt in Duitsland. Speciaal voor mensen die (tijdelijk) geen normale confectieschoenen kunnen dragen. Een verbandschoen is niet te vergelijken met een pantoffel. Het biedt meer comfort, zijn vuil- en urinebestendig en zijn vaak op meerdere plaatsen verstelbaar, voor een perfecte sluiting rondom de voet.

PROMED SOFTSTEP-ZOOLCONCEPT

Doordat er geen profiel op de voorkant zit, voorkomen deze verbandschoenen eventueel struikelen (bij neuropathieën en bij sloffend lopen). Aan de voorzijde is de zool verbreed, voor een stabiel staan en lopen.

Verder is de zool voorzien van een ruitjes patroon, wat zorgt voor antislip en een harmonische afrolbeweging van de voet. De afgeronde hiel zorgt voor stabiliteit en een ideale afrolbeweging van de voet. Een speciale inleg aan de voorzijde ontlast de voorvoet en middenvoetsbeentjes. Het zorgt voor extra comfort en demping en maakt elke stap gemakkelijker.

PRIMA VOETKLIMAAT

Door de CosyFit (schachtmateriaal) aan de binnenzijde, zorgen de Promed verbandschoenen voor een fijn voetklimaat. Deze ademende materialen zorgen voor voldoende warmte voor de voet, zonder dat dit een zwetend effect krijgt. Ook zijn ze geschikt voor mensen met een allergie. Het Easy dry vezel zorgt ervoor dat zweet snel wordt afgevoerd van de voet en het droogt snel. De gevoerde modellen zijn voorzien van Larina Scheerwol en geen synthetische materialen.

MODELLEN PROMED VERBANDSCHOENEN:

  • Promed Sanicabrio 510130 (hoog model) of 510150 (laag model) (extra breed model)
  • Promed Sanisoft 521110 (gesloten hiel model) of 510170 (klittenband bij hiel model)
  • Promed Theramed 510160 D1 (gesloten hiel model) of 510180 D3 (klittenband bij hiel model)
  • Promed Pantomobil D 510140 (verwisselbare zool en riempje aan de achterzijde)
  • Promed Gentlewalk High (model 510341, hoog model)
  • Promed Gentlewalk Low (model 510331, laag model)
  • Promed Theralight 1 (model 510311, gesloten hiel model)
  • Promed Sanicabrio 521120 (instelbare klittenband in hielgedeelte)
  • Promed München 3 (model 521242 zwart/521241 bruin), laag model
  • Promed Pedibelle comfortschoenen (superzacht, elastisch en met medische werking)

Laat u zich vrijblijvend door ons adviseren! Bestel ze online via onze webshop: www.onlinepantoffels.nl of kijk op www.verbandschoenen.nl

Promed verbanschoenen zijn zeer geschikt voor diabetici, reumatische voeten of (extreem) gevoelige voeten. Ze kennen een perfect klimaat voor de voet en zijn vederlicht. Geschikt als tijdelijk schoeisel tijdens een revalidatie of als normale confectieschoenen niet meer te dragen zijn aan de voeten. Voor meer informatie: 0315-323839 (nummer van Schoenmode Jeannette, Onlinepantoffels.nl is onderdeel van Schoenmode Jeannette uit Gaanderen).

Wij komen ook bij u thuis! Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0315-323839.

Meer informatie voor uw organisatie? Bijvoorbeeld groepen pedicures, thuiszorg, mantelzorgers, et cetera. Bel 0315-323839, wij geven ook presentaties over deze speciale verbandschoenen en ander schoeisel. Eventueel in combinatie met onze podotherapeut. Ook op locatie!

Bekijk hier het aanbod van Promed verbandschoenen bij Onlinepantoffels.nl!

Vragen over Promed? Mail ons gerust![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]